cv de Vinkeveense Steupels vieren Carnaval in Mariaoord vrijdag 1 maart.

Vrijdag 1 maart organiseren cv de Steupels weer een leuke en gezellige carnavals middag in het Mariaoord te Vinkeveen.

Mede door vele sponsering kunnen de Steupels elk jaar zo’n 2-3 middagen organiseren en deze editie is dan ook “Carnaval 2019”. Samen met onze leden en bezoekers gaan we er een leuk feestje van maken en zullen er ook weer doldwaze en leuke acts te zien en horen zijn allen uitgevoerd door onze eigen steupel artiesten, waaronder onze eigen single “wij zijn de Vinkeveense steupels”, Arie Ribbens, Leen Jongewaard, Schiffie & Co, de Havenzangers, Toon Hermans, Vader Abraham, Corrie van Gorp, Zware Jongens en nog vele meer.

En dit jaar is het ons gelukt Zanger/entertainer Tony Anderson weten vast te leggen, Tony weet van elke gelegenheid een knalfeest te maken! Deze goedgehumeurde energieke artiest weet het publiek prima te vermaken met een gezonde dosis humor en een voortreffelijk stemgeluid!

Ook zal er er een lekker hapje aanwezig zijn voor iedereen die u wordt aangeboden door de Steupels sponsoren.

De middag zal aanvangen om 14.00 uur en zal tot 16.00 uur duren en bent u welkom in Brinkzicht alwaar dit weer wordt omgetoverd in een Steupel ”Carnaval 2019” zaal.

Na deze middag zullen de Steupels weer de afterparty houden in café Jackz op de Herenweg alwaar u natuurlijk ook van harte welkom bent vanaf 17.00 uur, en ook hier zal live muziek aanwezig zijn.

cv De Steupels foto