Amsterdamse middag met cv de Steupels Mariaoord vrijdag 25 oktober

As. vrijdag 25 oktober organiseren cv de Steupels weer een leuke en gezellige Amsterdamse middag in het Mariaoord te Vinkeveen. Mede door vele sponsering kunnen de Steupels elk jaar zo’n 2-3 middagen organiseren en deze editie is dan ook “Gezellig Amsterdams”. Samen met onze leden en bezoekers gaan we er een leuk feestje van maken en zullen er ook weer leuke en gezellige acts te zien en horen zijn allen uitgevoerd door onze eigen steupel artiesten, waaronder Arie Ribbens, Conny vd Bosch, Ronnie Tober, Rob de Nijs, Gerard Cox, Herman Emmink, Drukwerk en nog vele meer.

Deze middag is er ook weer een gast optreden van Amsterdams zijn beste accordeonist Hans Kap. Deze ras artiest heeft alle Amsterdamse en vele Nederlandse sterren al begeleid op zijn accordeon. Ook zal er er een lekker hapje aanwezig zijn voor iedereen die ook natuurlijk wordt aangeboden door een van onze sponsoren.

De middag zal aanvangen om 13.45 uur en zal tot 16.00 uur duren en bent u welkom in Brinkzicht alwaar dit weer wordt omgetoverd in een Steupel ”Amsterdamse” zaal.

Na deze middag zullen de Steupels weer de afterparty houden in Eetcafé ’t Kruytvat op de Herenweg alwaar u natuurlijk ook van harte welkom bent vanaf 17.00 uur.