Cv de Vinkeveense Steupels brachten gezelligheid in Mariaoord

Afgelopen vrijdag 25 oktober organiseerde cv de Steupels weer een leuke en gezellige Amsterdamse middag in het Mariaoord te Vinkeveen.
Het was vanaf minuut 1 tot einde weer een super gezellig feest voor de inwoners van het Maria-oord en alle ± 200 bezoekers. De Steupels hadden dan ook weer groots uitgepakt met hilarische acts waar alle bewoners van genoten en zelfs meerdere malen de polonaise ingezet werd.

Een van de hoogte punten was dan ook weer een optreden van de Steupel Toppers die met hun medley iedereen van links naar rechts kregen en na jaren weer een optreden verzorgde.

Accordeonist Hans Kap wist bij iedereen een grote glimlach op het gezicht te toveren en er een zeer gezellig feest van te maken.

Onze dank gaat dan ook uit naar alle vrijwilligers die op alle manieren geholpen hebben deze middag en natuurlijk alle sponsoren vrienden van De Steupels die ervoor zorgen dat we weer een lekker hapje hebben kunnen aanbieden en dit soort middagen zo’n 2-3 per jaar te kunnen organiseren.

Na deze middag zijn de Steupels vertrokken naar Eetcafé ’t Kruytvat alwaar het succses tot wat later in de avond werd bezegeld met een drankje en een hapje.Steupels in Maria Oord